عادت های اشتباهی که مرگ ما را جلو می اندازند

عادت های اشتباهی که مرگ ما را جلو می اندازند

آفتاب نیوز :

همه ما می دانیم که داشتن عادات منفی و مخرب عمرمان را کوتاه می کنند و بعضی از عادات در سبک زندگی هستند که از همه مخرب تر بوده و اثر منفی آن ها بیشتر است؛ و بدون اینکه خودتان متوجه شوید، می تواند عاملی برای مرگ باشد.

مراجعه نکردن به پزشک

مراجعه نکردن به پزشک و نداشتن چکاپ منظم یکی از عوامل مخرب برای سلامتی است و باعث می شود که فرد نتواند سرطان های سینه، معده و روده، و سرطان پروستات را زودتر تشخیص داده و آن ها را درمان کند.

در نتیجه عاملی برای مرگ خواهد بود. همچنین مراجعه به پزشک می تواند علایم مشکلات دیگر را نیز سریعاً بررسی کند و بیماری مورد نظر تشخیص داده شود تا فرد بتواند تحت درمان قرار بگیرد.

سبک زندگی بدون تحرک یا خطر چاقی

چاقی به دلیل سبک زندگی بدون تحرک اتفاق می افتد و به سلامت افراد آسیب وارد می کند. چاقی عامل خطر برای ایجاد مشکلاتی مثل فشار خون، دیابت نوع 2، بیماری های عروقی، آرتروز آپنه خواب و مشکلات این چنینی است.

کاهش وزن می تواند این خطر را کاهش دهد و باعث شود که شما از خطر بسیاری از بیماری ها در امان باشید. ورزش های ایزومتریک هم سلامت استخوان را افزایش می دهند و باعث می شوند سطح چاقی کاهش پیدا کند.

عادت نامنظم خواب

خواب ضعیف باعث ایجاد مشکلات جدی در فرد می شود. خواب نا مناسب که در فرد به صورت یک عادت مزمن جریان پیدا کرده باشد، خطر ابتلا به حمله قلبی، چاقی، دیابت و اختلالات غدد را افزایش می دهد. آپنه خواب همچنین عوارض جانبی خودش را در نارسایی قلبی و فشار خون نشان می دهد که همگی خطرناک هستند.

مصرف نکردن دارو

زمانی که به پزشک مراجعه می کنید و برای تان دارو تجویز می کند، شما ملزم هستید که همه آن ها را به موقع استفاده کنید. مصرف نکردن دارو در بعضی از بیماری ها مثل دیابت یا نارسایی قلبی، فرد را در معرض خطر شدید قرار می دهد و باعث مشکلاتی مثل آمبولی خواهد شد که ممکن است جانش را بگیرد.

پیروی نکردن از یک رژیم غذایی سالم

اگر پزشکی رژیم غذایی خاص را برایتان تجویز کرده، حتماً باید آن را دنبال کنید. بیمارانی که نارسایی قلبی دارند، حتماً باید از رژیم با سدیم پایین استفاده کنند تا بیماری شان بهبود پیدا کند و افرادی که مبتلا به دیابت هستند هم باید یک رژیم محدود کننده از لحاظ مصرف کربوهیدرات و شکر داشته باشند. در غیر این صورت جانشان در خطر خواهد بود.

مراقبت نکردن از دندان

مراقبت از دندان باید اولویت زندگی شما باشد. بهداشت ضعیف دندان عاملی برای بد بویی دهان و همچنین بیماری های دندانی است، اما مهم تر از همه این که باعث عفونت سر و گردن هم می شود که به زندگی فرد آسیب وارد کرده و جان او را در معرض خطر قرار می دهد.

قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید

قرار گرفتن زیاد در معرض نور خورشید، عاملی برای سوختگی پوست و افزایش خطر ابتلا به بیماری سرطان پوست مانند ملانوما است؛ مخصوصا اگر سابقه خانوادگی سرطان پوست در افراد وجود داشته باشد.

تزریق نکردن واکسن

همیشه باید برنامه منظمی برای واکسن داشته باشید. واکسینه نکردن شما را در معرض بیماری ها قرار می دهد. کودکانی که واکسیناسیون انجام نداده اند، قطعاً در معرض خطر بیشتری برای عفونت های باکتریایی هستند که همین زندگی آن ها را تهدید می کند.

استفاده نکردن از واکسن کرونا

اگر واکسن کرونا تزریق نکنید، در معرض خطرات بالا خواهید بود. در نتیجه برنامه واکسن شما در مورد هر بیماری مخصوصاً کرونا باید منظم باشد. واریانت دلتا عفونی تر و کشنده تر از واریانت قبل است، در نتیجه باید واکسن را استفاده کنید.

نخوردن صبحانه

نخوردن صبحانه عاملی برای بیماری خواهد بود، زیرا صبحانه مهم ترین وعده غذایی است. اگر صبحانه مصرف نکنید، در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی قرار خواهید گرفت که یکی از رایج ترین علت های مرگ و میر محسوب می شود؛ همچنین گرفتگی عروق و فشار خون بالا با صبحانه نخوردن تشدید پیدا خواهد کرد.

ورزش کردن در گرما

ورزش در گرما ممکن است بدن شما را تحت فشار قرار دهد. بسیاری از افراد ترجیح می دهند که در هوای باز ورزش کنند، اما اگر هوا گرم است، این کار را انجام ندهید، زیرا خطر سکته را افزایش خواهد داد و افزایش بیش از حد دمای بدن، باعث فشار خون بالا می شود که خطرناک خواهد بود. پس مراقب باشید که در هوای خیلی گرم ورزش نکنید.

پرخوری در وعده شام

هرگز وعده غذایی شما هنگام شام نباید خیلی بزرگ و زیاد باشد. شما باید از صبحانه شروع کرده و غذای کامل بخورید و ماده غذایی در ناهار باید معمولی و متوسط باشد و مقدار آن را در شام کم کنید، زیرا میزان سوخت و ساز هنگام شب کاهش پیدا می کند.

سیگار

سیگار کشیدن بدترین کاری است که یک فرد می تواند در حق بدن خودش انجام دهد و شما را در معرض خطر انواع سرطان ها قرار می دهد. احتمال ابتلا به بیماری های عروقی، فشار خون و سکته هم با وجود استعمال آن افزایش پیدا می کند و هزاران اثر مخرب دیگر هم دارد.

سیگار همچنین چگالی و کاهش تراکم استخوانی را کم می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد و باعث ضعف کلی بدن خواهد شد.

عادت های اشتباهی که مرگ ما را جلو می اندازند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عادت های اشتباهی که مرگ ما را جلو می اندازند" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عادت های اشتباهی که مرگ ما را جلو می اندازند"، کلیک کنید.