برترین‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند

برترین‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند

۲۵ مرکز آزمایشگاهی برتر، ۱۷ مرکز آزمایشگاهی دارای بیش‌ترین رشد، ۲۵ رابط برتر و ۲۲ کارشناس منتخب تقدیر شدند.

به گزارش خبرگزاری cmsd، ۲۵ مرکز آزمایشگاهی برتر، ۱۷ مرکز آزمایشگاهی دارای بیش‌ترین رشد، ۲۵ رابط برتر و ۲۲ کارشناس منتخب در یازدهمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی تقدیر شدند.

 علی بیت اللهی، پیشکسوت و مدیر اسبق کارگروه روابط بین‌الملل ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو در این مراسم با اشاره به پیاده‌سازی الگوی نوآورانه تعامل و همکاری در شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو و پس از آن در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، عنوان کرد: آن چه امروز در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به ثمر نشسته است، جز با تلاش‌های دست اندرکاران شبکه محقق نشده است و من نیز جزء کوچکی از این مجموعه برای توسعه زیرساخت‌های نانوفناوری بودم. خوشبختانه پس از دو دهه تلاش امروز، شاهد دستاورد‌های این شبکه گسترده در عرصه پژوهش و فناوری هستیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه توانمندی‌های آزمایشگاهی ما به قدری توسعه یافته‌اند که جای خود را در سراسر ایران باز کرده است و در مسیر کمک به پژوهش‌ها و توسعه فناوری‌های پیشرفته کار می‌کند. امروز ایران یکی از سرآمدان پژوهش، تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری در عرصه جهانی است.

بیت‌اللهی با اشاره به پیاده‌سازی یک الگوی نوین در شبکه‌سازی در قالب ستاد توسعه فناوری نانو و نیز ایجاد شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: در راهبری ستاد توسعه فناوری نانو و نیز برای تشکیل این شبکه آزمایشگاهی نانو بسیار مطالعه کردیم و به این نتیجه رسیدیم اگر می‌خواهیم در نانوفناوری به پیشرفت قابل توجهی برسیم باید نگاهی فراگیر داشته باشیم و برای درگیر کردن کل کشور در نانو، رویکرد تعامل، هم‌افزایی و شبکه‌سازی را پیاده سازی کردیم.

پیشکسوت حوزه نانوفناوری ادامه داد: در ابتدای راه، هیچ یک از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی این موضوع را جدی نگرفتند، اما در سایه یک طراحی هوشمندانه و نوآورانه در ستاد توسعه فناوری نانو، امروز این درخت تناور شکل گرفته است. باید بر این باور باشیم که وقتی ظرفیت‌های موجود کشور را با سیاست‌های نرم به کار ببندیم، کار به نتیجه مطلوب خواهد رسید. امیدوارم این جریان در مسیر پیش رو، با قوت به جلو برود و این الگو بتواند در سایر حوزه‌ها نیز پیاده شود.

 مسیر رو به تعالی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

سهیلا شکرالله‌زاده، رئیس پژوهشگاه فناوری‌های نوین سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نیز در این مراسم  نقش‌آفرینی شبکه آزمایشگاهی در حمایت از پژوهش‌های کاربردی و کمک به فعالیت دانشجویان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران را پررنگ و اثربخش دانست و گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در مسیر پیش روی خود یک جریان بسیار خوب را در فعالیت‌های پژوهشی ایجاد کرده است و من به عنوان یک پژوهشگر از خدمات شبکه آزمایشگاهی استفاده می‌کنم.

وی با اشاره به این‌که شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در مسیر تعامل و شبکه‌سازی آزمایشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی سراسر کشور مسیر پرفراز و نشیبی را پیموده است، عنوان کرد: با توجه به این‌که شبکه‌سازی، امری بسیار دشوار است و موانع متعددی هم بر سر راه آن وجود دارد، تلاش زیادی انجام شده است و آن‌چه که امروز در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به ثمر رسیده، ماحصل استمرار، فرهنگ‌سازی و عزم بسیار خوب مدیران و دست‌اندرکاران و اعضای این شبکه آزمایشگاهی است.

شکرالله زاده با تأکید بر این‌که خوشبختانه بهبود‌ها و اصلاحات بسیاری در روند فعالیت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی انجام شده و مسیر این شبکه رو به تعالی است، افزود: پژوهشگاه فناوری‌های نوین نیز با تمامی امکانات، توانمندی‌ها و زیرساخت‌های خود این آمادگی را دارد که خدمات متنوعی را در مسیر توسعه فناوری‌های پیشرفته، تولید علم نافع و پژوهش‌های کاربردی بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ارائه دهد.

برترین‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برترین‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برترین‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند"، کلیک کنید.