چگونه جذب بازار کار شویم؟
بر اساس گزارشها بهترین شیوه آموزش، مهارت آموزی در محیط واقعی کار است و کسانی که در چنین محیط هایی آموزش دیده باشند، زودتر جذب بازار کار میشوند.
به گزارش cmsd، یکی از برنامههای موثر سازمان آموزش فنی و حرفهای در راستای اشتغال پذیری و ایجاد اشتغال پایدار، توسعه مراکز آموزش در محیط واقعی کار با همکاری اصناف کشور است.
پژوهشها نشان میدهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار است و بیش از ۸۰ درصد کسانی که در چنین محیطهایی آموزش دیدهاند جذب بازار کار شدهاند.
طرح آموزش در محیط واقعی کار، موجب افزایش بهرهوری ملی میشود و بستر پایداری اشتغال نیروهای کار را فراهم میکند. افراد با آموزش در محیط واقعی کار به بنگاهها معرفی میشوند و تحت پوشش بیمه حوادث قرار میگیرند.
طرح آموزش در محیط واقعی کار، موجب افزایش بهرهوری و فراهم شدن بستر پایداری اشتغال نیروهای کار می شود.
در همین راستا، غلامحسین محمدی – معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور – در گفتوگو با cmsd، توسعه مراکز آموزش در محیط واقعی کار را از جمله برنامههای سازمان در راستای اشتغال پذیری و پایداری اشتغال دانست و گفت: تجربه و مطالعات نشان میدهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار است و در حال حاضر ۳۰ درصد آموزشهای مهارتی ارائه شده از طریق سازمان فنی و حرفهای به صورت تئوری و ۷۰ درصد آموزشها به صورت عملی است.
به گفته وی افراد در طرح آموزش در محیط واقعی کار به واحدهای کارگاهی معرفی شده و تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی قرار میگیرند و طبق آمار بیش از ۵۸ درصد این افراد جذب بازار کار میشوند.
معاون وزیر کار، نقش مهم اصناف در آموزش مستقیم محیط واقعی کار را یادآور شد و گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای، آموزش و ارتقاء مهارت نیروی کار در مراکز جوار و بین کارگاهی را پیگیری میکند.
وی افزود: بر اساس گزارشها ۹۱ هزار و ۳۰۵ نفر طی۶ ماه نخست سال جاری موفق به کسب مهارتهای مورد نیاز در حوزه صنایع، اصناف و اتحادیهها شدند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای معتقد است: افراد به عنوان کارجویان آینده باید بتوانند با خلق موقعیتهای جدید در راستای فرصتهای اشتغال، مهارتهای مورد نیاز شغلهای جدید را کسب کنند و از این طریق فرصت اشتغال خود در آینده را افزایش دهند.
تربیت نیروی کار ماهر،ارتقای مهارتهای شغلی جوانان جویای کار و حفظ مشاغل فعلی و سنتی از مهم ترین اهداف اجرای طرح آموزش در محیط واقعی کار است.طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار به منظور تربیت نیروی کار ماهر و ارتقای مهارتهای شغلی جوانان جویای کار ۱۵ ساله و بالاتر فاقد مهارت یا کم مهارت چند سالی است که در کشورمان به اجرا درآمده و مسئولیت اصلی اجرای طرح در سالهای اخیر به عهده سازمان آموزش فنی و حرفهای بوده است.
یادگیری عملی و کاربردی مهارتهای آموزشی، آشنایی با محیط کسب و کار واقعی، افزایش خودباوری مهارت آموزان، حفظ مشاغل فعلی و سنتی و جذب نیروی کار ماهر در بنگاهها از مهمترین اهدافی است که با اجرای طرح دنبال میشود.
به گزارش cmsd، در طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، متقاضی در کنار استاد کار یا مربی در محیط کار ضمن سپری کردن دوره آموزش مهارتی با محیط کسب و کار آشنا شده و پس از کسب تجربه، برای ورود به عرصه اشتغال و بازار کار آماده میشود.
در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد متقاضیان مهارت آموزی و مراجعه کنندگان به مراکز فنی و حرفهای را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند.
پایان خبر cmsd
چگونه جذب بازار کار شویم؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونه جذب بازار کار شویم؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونه جذب بازار کار شویم؟"، کلیک کنید.