عوامل تایید نشدن مواد خوراکی کدامند؟
برخورد سازمان غذا و دارو با صنایع غذایی متخلف
عبدالعظیم بهفرافزود: تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بستهبندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود. برای پیشگیری از چالشها، سازمان غذا و دارو در مورد فراوردههای برگشتی ضوابط سختگیرانه مانند ضوابط وارداتی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اعمال میکند تا از سلامت و ایمنی محصولات اطمینان حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.
وی با اشاره به سختگیریهای سازمانهای نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محمولههای غذایی که بازگشت داده میشوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگیهای میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند.
بفهر تصریح کرد: آلودگیهای میکروبی از جمله حضور باکتریها، ویروسها و قارچها مانند سالمونلا و اشریشیا کلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که میتواند خطرات جدی برای سلامت مصرفکنندگان ایجاد کند.
این مسئول در سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنیهای غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآوردهها میشود.
وی به مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگیهای فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: ارائه نشدن اطلاعات کامل و صحیح روی بستهبندی یا استفاده از موادخام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که میتواند منجر به بازگشت محمولهها و حتی جریمهها و توقف تولید شود.
عوامل تایید نشدن مواد خوراکی کدامند؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عوامل تایید نشدن مواد خوراکی کدامند؟" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عوامل تایید نشدن مواد خوراکی کدامند؟"، کلیک کنید.