قهوه گانودرما برای فشار خون

قارچ گانودرما چیست؟ و قهوه گانودرما برای چه بیماری خوبه؟ از نقطه نظر طب سنتی، قارچ گانودرما اثر ضد سرطانی، ضد التهابی داشته و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. گفته می شود قارچ گانودرما لوسیدوم، که به نام های “ریشی” یا” لین ژی “نیز شناخته می شود، برای درمان بیماری هایی مانند فشار خون و کلسترول بالا، بی خوابی و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارد. قهوه گانودرما از جمله محصولاتی ست که با توجه به فواید متعدد این قارچ وارد بازار شده و با استقبال قابل توجهی مواجه شده است.

تاثیر قارچ گانودرما بر روی فشار خون | ایران گانودرما

قهوه گانودرما یک نوشیدنی پودری ست که حاوی عصاره گانودرما است. این نوع قهوه معمولاً توسط افرادی استفاده می شود که می خواهند خود را کاهش دهند و در عین حال انرژی بیشتری دریافت کنند. طریقه مصرف قهوه سوپریم برای زود انزالی بدین شکل است که یک لیوان قبل از خواب خورده میشود.

مخلوط نوشیدنی گانودرما همچنین ممکن است حاوی شکر، خامه غیر لبنی و سایر گیاهان باشد. در این مقاله قصد داریم به ادعاهای مطرح شده در مورد این نوشیدنی و عوارض احتمالی آن بپردازیم.

این نوشیدنی سالم با عصاره قارچ گانودرما و دانه های قهوه بوداده ساخته شده است. گانودرما لوسیدوم، در چین باستان با نام “قارچ جاودانگی” شناخته می شد. این قارچ روی چوب های پوسیده درختان رشد می کند و قلیایی ترین خوراکی روی زمین محسوب می شود.

هزاران سال پیش، افراد ثروتمند معتقد بودند که قهوه قارچ گانودرما کلید جاودانگی است. فواید سلامتی گانودرما لوسیدوم توسط علم تایید شده است. این دارو ممکن است عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد، خستگی مزمن را از بین ببرد و در برابر سرطان محافظت کند. اکثر مردم آن را به عنوان یک ماده مقوی و محرک طبیعی مصرف می کنند. مطالعات نشان می دهد که قهوه گانودرما می تواند اضطراب و افسردگی را نیز کاهش دهد.

علاوه بر عصاره قارچ گانودرما، این نوشیدنی حاوی قهوه فوری و سایر مواد طبیعی مانند استویا، بادیان یا نعناع است. دستور تهیه این قهوه از تولید کننده ای به تولید کننده دیگر متفاوت است. اساساً، قخوه گانودرما تمام به علاوه خواص درمانی قارچ را فراهم می کند.

قهوه گانودرما به دلیل محتوای کم آن بعید است که باعث بی خوابی شود. در واقع، نشان داده شده است که نوشیدن این نوع قهوه خواب را بهبود می بخشد و اضطراب را از بین می برد.

علاوه بر این، نسبت به قهوه معمولی اسیدیته کمتری دارد و برای کسانی که مشکلات گوارشی مانند زخم معده یا روده تحریک پذیر دارند، ایده آل است. این نوشیدنی تقریباً نیمی از یک فنجان قهوه معمولی را دارد.

تاریخچه مصرف قارچ گانودرما

قارچ گانودرما لوسیدوم، یک قارچ شرقی، سابقه طولانی استفاده برای ارتقای سلامت و طول عمر در چین، ژاپن و سایر کشورهای آسیایی دارد. گانودرما یک قارچ بزرگ و تیره با ظاهری براق و بافت چوبی است. کلمه لاتین “لوسیدوم” به معنای “براق” یا “درخشنده” است و به ظاهر لاک زده سطح قارچ اشاره دارد.

در زبان چینی، نام” لین ژی “نشان دهنده ترکیبی از قدرت معنوی و جوهر جاودانگی است و به عنوان “گیاهی معنوی” در نظر گرفته می شود که نماد موفقیت، رفاه، قدرت الهی و طول عمر است.

در میان قارچ های پرورشی، قارچ گانودرما لوسیدوم از این نظر منحصر به فرد است که ارزش دارویی به جای ارزش غذایی آن بسیار مهم است. انواع محصولات تجاری گانودرما لوسیدوم به اشکال مختلف مانند پودر، مکمل های غذایی و چای در دسترس هستند.

این ها از قسمت های مختلف قارچ از جمله میسلیوم ها، هاگ ها و بدنه گیاه تولید می شوند. از جمله کاربردهای خاص و مزایای سلامتی قهوه قارچ گانودرما لوسیدوم می توان به کنترل سطح گلوکز خون، تعدیل سیستم ایمنی، محافظت از کبد، محلول باکتری ساز و غیره است.

فرهنگ غربی اغلب دیدگاه های متفاوتی در مورد استفاده از مکمل های گیاهی در طول سال ها داشته است. با این حال، برای فرهنگ های شرقی، تقریباً به عنوان یک روش زندگی در نظر گرفته می شود. با توجه به این که مردم آمریکای شمالی به دنبال جایگزین هایی برای بهبود سلامت فردیشان هستند، گانودرما و فواید گانودرما لوسیدوم مورد توجه و جذابیت قرار گرفته است.

چند نوع قهوه گانودرما داریم؟

به دلیل توزیع نامنظم قارچ گانودرما لوسیدوم در طبیعت و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک گیاه دارویی، تلاش هایی برای پرورش قارچ صورت گرفت. نژادهای مختلف گانودرما برای رشد و پرورش به شرایط متفاوتی نیاز دارند. علاوه بر این، در هر منطقه جغرافیایی، گونه های متفاوتی از این قارچ محبوب هستند.

به عنوان مثال، در جنوب چین،گانودرما سیاه محبوب است، در حالی که گانودرمای قرمز در ژاپن طرفداران بیشتری دارد. بعضی از گونه های این گیاه در شرایط گرم و مرطوب رشد می کنند و اکثر گونه های وحشی در مناطق نیمه گرمسیری مشرق زمین یافت می شوند.

کشت مصنوعی قارچ گانودرما لوسیدوم با در بسترهایی مانند خاک اره، کنده های چوب و بقایای چوب پنبه صورت می گیرد. قهوه گانودرما معمولاً در چهار نوع مختلف عرضه می شود:

  • قهوه گانودرما سوپریم
    • قهوه گانودرما لاته
    • قهوه گانودرما

عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم ماده اصلی است که برای تولید انواع قهوه گانودرما استفاده می شود. این نوع قهوه بیشتر جهت مصارف دارویی و درمانی استفاده می شود و صرفاً به عنوان یک قهوه فوری و عادی مورد مصرف قرار نمی گیرد.

قهوه گانودرما بخوریم یا نخوریم

قهوه گانودرما سرشار از ویتامین C، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است که علاوه بر تامین انرژی و سیستم ایمنی بدن شما را نیز تقویت می کند. به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدانی که در این قارچ وجود دارد با پیری و استرس اکسیداتیو مبارزه می کند. برخی از مطالعات نشان داده که قهوه گانودرما نسبت به چای سبز و کاکایو آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

در عصاره قهوه گانودرما، دوزهای زیادی از گلوتاتیون یافت می شود که به عنوان یک نوع آنتی اکسیدان نیز شناخته می شود. این ماده مغذی به سم زدایی کبد و کلیه ها کمک کرده و در عین حال توانایی بدن شما برای دفع سموم را بهبود می بخشد. افرادی که سطح گلوتاتیون پایینی دارند بیشتر در معرض مشکلات قلبی عروقی، بیماری های عصبی، خستگی مزمن و اختلالات ایمنی هستند.

قهوه گانودرما برای چه بیماری هایی مفید است

علاوه بر این، گلوتاتیون باعث افزایش طول عمر و کاهش پیری می شود. قهوه گانودرما همچنین حاوی ویتامین C است که خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهد. این قارچ همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می بخشد، علایم آسم را تسکین می دهد و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می دهد.

تحقیقات نشان می دهد که قهوه فوری سوپریم برای ترک اعتیاد با متعادل کردن سطح قند خون، احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. همچنین، تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه می تواند اثرات مفیدی برای جلوگیری از خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن داشته باشد، از جمله:

  • دیابت
    • بیماری پارکینسون
    • بیماری قلبی

آزمایش ها نشان داده که قارچ گانودرما لوسیدوم همراه با عصاره مرغ غنی از آنتی اکسیدان، عملکرد عضلات و ریکاوری بعد از آسیب دیدگی های ناشی از فعالیت های ورزشی را در موش افزایش می دهد.

مطالعه دیگری که در سال 2018 منتشر شد حاکی از آن بود که گانودرما خستگی را در افراد مبتلا به آنسفالومیلیت میالژیک/سندرم خستگی مزمن (ME/CFS) کاهش می دهد. البته برای حمایت از این یافته های اولیه هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است.

آیا قهوه گانودرما ضرر دارد؟

بسیاری از قهوه ها و چای ها بسیار اسیدی هستند که در آنها ممکن است کم آبی فشار خون بالا افزایش سطح استرس، افزایش تپش قلب قهوه ای تپش قلب و رفلکس معده را تجربه کنید. قهوه گانودرما هم از این قاده مستثنا نیست، اما به دلیل مقدار کم موجود در این نوع قهوه احتمال بروز این علایم کمتر خواهد بود.

عوارض قهوه گانودرما

اطلاعات کمی در مورد عوارض جانبی قهوه گانودرما وجود دارد. با این حال ممکن است تعدادی از این عوارض شامل این موارد باشند:

  • سرگیجه

    • ناراحتی معده

بهتر است قبل از گانودرما با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص اگر از داروهای فشار خون، ضد انعقاد، ضد پلاکت یا سرطان استفاده می کنید.

از طرف دیگر، کافیین بیش از حد می تواند این عوارض را به همراه داشته باشد:

  • افزایش ضربان قلب
    • اختلال خواب
    • ناراحتی معده
    • بروز اختلالات روانی مانند تشدید اضطراب

فواید قهوه گانودرما

پشتیبانی از سلامت کبد

قهوه گانودرما همچنین نویدبخش حمایت کافی از کبد است. قارچ گانودرما لوسیدوم یک پاسخ ضد التهابی قوی دارد و به عنوان آداپتوژن شناخته می شود. اما آداپتوژن چیست؟ آداپتوژن ها گروه خاصی از گیاهان هستند که به بدن شما کمک می کنند تا با موقعیت های استرس زا مانند شرایط آب و هوایی شدید یا آسیب های فیزیکی یا فیزیولوژیکی سازگار شود.

باور کنید یا نه، گانودرما سازگاری عملکرد کبد را نیز بهبود می بخشد و همانطور که احتمالا می دانید، کبد مسیول دفع سموم و گردش خون سالم (و مواد مغذی حیاتی) در سراسر بدن است.

تسکین درد و بی حالی

مطالعات نشان داده اند که قارچ گانودرما به طور بالقوه به مبارزه با افسردگی، اضطراب و بی حالی عمومی کمک می کند. برای قرن ها پزشکان چینی از قارچ گانودرما برای درمان علایم نوراستنی استفاده می کردند. نوراستنی بیشتر در کشورهای آسیایی دیده می شود.

علایم رایج این بیماری شامل خستگی، سوءهاضمه، میگرن، ضعف عصبی و سایر علایم هستند. استرس عاطفی و افسردگی اغلب به عنوان علل مستقیم این بیماری محسوب می شوند و در یک مطالعه کنترل شده، قارچ گانودرما به طور قابل توجهی علایم بیماران را در مقایسه با گروه دارونما بهبود بخشید. مطالعه مشابهی برای بیماران سرطان سینه که احساس خستگی را گزارش کرده بودند و درمان مشابهی دریافت کردند، انجام شد.

بهبود سلامت پوست

مطالعات متعدد همچنین نشان داده است که قارچ گانودرما لوسیدوم ممکن است فواید خاصی برای مراقبت از پوست نیز داشته باشد. به عنوان مثال، برخی از مطالعات به این نتیجه رسیده اند که این قارچ می تواند از چین و چروک جلوگیری کرده و قرمزی ناشی از التهاب یا سایر مشکلات پوستی را کاهش دهد.

کاهش تحریک و التهاب

آداپتوژن موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم تقویت کننده سیستم ایمنی موجود در این قارچ می تواند به بهبود التهاب پوست کمک کند و در نتیجه پوست کمتر تحریک شده و ملتهب می شود. از جمله محصولات مراقبت از پوست مبتنی بر قارچ گانودرما لوسیدوم که بازار عرضه شده اند شامل لوسیون ها، روغن ها و سرم های صورت هستند.

رطوبت و آب رسانی پوست

خاصیت قهوه گانودرما برای پوست نیز مورد بررسی قرار گرفته است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما دارای خاصیت مرطوب کنندگی نیز هستند و به هیدراته کردن سلول های پوست خشک کمک می کنند.

پلی ساکاریدها قادرند چین و چروک و خطوط ریز پوست را کاهش دهند و همچنین رطوبت طبیعی از دست رفته پوست را پس از آسیب آفتاب تقویت و ترمیم کنند. گزارش های دیگر نشان می دهد که این ماده در کاهش زخم های ناشی از آکنه نیز موثر هستند. قهوه فوری موکا برای ترک اعتیاد ، یکی از محصولاتی است که معمولاً حاوی عصاره های گیاهی مانند گانودرما لوسیدوم (Reishi Mushroom) و گانودرما موکا (Maitake Mushroom) است. این محصول به خاطر ترکیبات طبیعی و مفیدی که در آن وجود دارد، ممکن است به ترک اعتیاد کمک کند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قهوه گانودرما برای فشار خون" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قهوه گانودرما برای فشار خون"، کلیک کنید.

زهرا رضی

زهرا هستم، نویسنده ای که با جسارت به واکاوی مسائل پرداخته و از پرسیدن سوالات سخت نمی‌ترسم. در این سایت، با نگاهی موشکافانه به مسائل اجتماعی و اقتصادی، به دنبال یافتن پاسخ‌های واقعی و ارائه راه حل‌های خلاقانه هستم.